Let op! U bevindt zich niet op de corporate website van Fonds 1818. Klik hier als u daarnaar op zoek was.

Sociale Media

 

In 2011 is Fonds 1818 actief geworden op de sociale media. Voor het programma Groene Schoolpleinen is een community aangemaakt op Facebook. Bedoeling is dat geïnteresseerden in groene schoolpleinen hier informatie met elkaar kunnen uitwisselen. In de praktijk is het vooral de afdeling Voorlichting en Communicatie die de pagina voedt met informatie over het programma en links naar andere aan het project gerelateerde informatie.

Op Twitter is het account Fonds 1818 ingesteld. In eerste instantie is het alleen aangemaakt om te voorkomen dat een ander de naam zou claimen. Omdat al snel bleek dat ook zonder activiteit Fonds 1818 een substantieel aantal serieuze volgers had, is besloten meer actief te twitteren. De afdeling Voorlichting en Communicatie en de directeur maken onregelmatig gebruik van deze mogelijkheid. Zo is getwitterd over de aangifte, rondom de opening van de Nutstuin, naar aanleiding van de diverse cursussen en workshops en De Komeet.

Eind 2011 is een bedrijfspagina gemaakt op LinkedIn en is gestart met een groep Fonds 1818. In deze groep worden inmiddels regelmatig inhoudelijke discussie gevoerd.

Voor De Komeet zijn Twitter en Facebook ingezet als promotiemiddelen. 

 

 

U bent hier