Let op! U bevindt zich niet op de corporate website van Fonds 1818. Klik hier als u daarnaar op zoek was.

Publicaties

Nieuwe corporate brochure
De  corporate brochure  geeft in vogelvlucht informatie over het werk van Fonds 1818 en de mogelijkheden om een aanvraag in te dienen. De brochure wordt vooral verspreid tijdens voorlichtingsbijeenkomsten en evenementen waar medewerkers van het fonds aanwezig zijn. Ook wordt de brochure regelmatig gestuurd naar instellingen met als doel deze in informatierekken te plaatsen. 

Fonds 1818 Magazine
Het Fonds 1818 Magazine is ook in 2014 vier maal verschenen. Het aantal abonnees op het magazine stijgt nog altijd. Per kwartaal worden ruim 2.000 exemplaren verstuurd naar een vast abonneebestand. Daarnaast wordt een groot aantal exemplaren op aanvraag verstuurd. De thema’s van het Magazine waren in 2015 steeds gekoppeld aan onderwerpen die op dat moment prominent speelden bij het fonds: .

Digitale Nieuwsbrief
De digitale nieuwsbrief werd in 2015 vier maal verstuurd. De nieuwsbrief heeft nu ruim 2100 abonnees. Incidenteel worden speciale nieuwsbrieven verstuurd aan geselecteerde groepen rondom een bepaald thema. Doel is om de nieuwsbrief ook in 2016 gemiddeld eens per twee maanden te laten verschijnen.

 

U bent hier