Let op! U bevindt zich niet op de corporate website van Fonds 1818. Klik hier als u daarnaar op zoek was.

Publicaties

Nieuwe corporate brochure
In 2014 is de nieuwe corporate brochure van Fonds 1818 verschenen. De brochure is positief ontvangen en breed verstuurd naar organisaties en instellingen met als doel deze in informatierekken te plaatsen. De meeste van deze organisaties zijn vooraf benaderd. De bedoeling om twee maal per jaar een mailing met extra brochures te doen.

Fonds 1818 Magazine
Het Fonds 1818 Magazine is ook in 2014 vier maal verschenen. Het aantal abonnees op het magazine stijgt nog altijd. Per kwartaal worden ruim 2.000 exemplaren verstuurd naar een vast abonneebestand. Daarnaast wordt een groot aantal exemplaren op aanvraag verstuurd. De thema’s van het Magazine waren in 2014 steeds gekoppeld aan onderwerpen die op dat moment prominent speelden bij het fonds: #2 crowdfunding, #3 armoedebestrijding en #4 stadslandbouw of een speciaal programma van het fonds: #1 pesten.

Digitale Nieuwsbrief
De digitale nieuwsbrief werd in 2014 vier maal verstuurd. De nieuwsbrief heeft nu ruim 2100 abonnees. Incidenteel worden speciale nieuwsbrieven verstuurd aan geselecteerde groepen rondom een bepaald thema. Doel is om de nieuwsbrief ook in 2015 gemiddeld eens per twee maanden te laten verschijnen.

De digitale nieuwsbrief Groene Schoolpleinen is in 2014 in januari en mei verstuurd. Daarnaast is in een mailing verstuurd aan alle deelnemende scholen in de regio om het workshopprogramma GSP onder de aandacht te brengen. De nieuwsbrief heeft 286 abonnees. 

U bent hier