Let op! U bevindt zich niet op de corporate website van Fonds 1818. Klik hier als u daarnaar op zoek was.

Mediacontacten en impact

De afdeling Voorlichting & Communicatie onderhoudt goede contacten met de diverse media in de regio. De banden met AD Haagsche Courant en het Leidsch Dagblad zijn nauw. Met beide dagbladen geeft het fonds een prijs uit; de Lenteprijs en de Herfstpremie. Nieuws vanuit Fonds 1818 wordt door de regionale en lokale media goed overgenomen. In 2014 zijn persberichten verstuurd over:

Alle berichten zijn breed overgenomen door zowel de traditionele media (regionale en lokale kranten en RTV) als via de sociale media. Naar aanleiding van de persberichten is contact geweest met diverse media. Een deel van de interviews is afgegeven door directeur Boudewijn de Blij en hoofd communicatie Corien Bosch. 

Diverse adviseurs hebben contact gehad met (vak)media aangaande hun expertise gebied. Contacten hiervoor liepen of via de afdeling Voorlichting en Communicatie of direct met de adviseur.

Artikelen in relatie tot Fonds 1818 die in de gedrukte media verschijnen, worden verzameld in een regelmatig verschijnende interne, digitale knipselkrant.

 

U bent hier