Let op! U bevindt zich niet op de corporate website van Fonds 1818. Klik hier als u daarnaar op zoek was.

Voorlichting & Communicatie

Alle adviseurs van Fonds 1818 en de communicatieadviseur zijn regelmatig betrokken bij voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd door derden. Tijdens deze bijeenkomsten houden zij meestal een algemene presentatie over het fonds en is er ruimte voor het beantwoorden van meer specifieke vragen over projecten. Het is lastig precies aan te geven wat het rendement van deze bijeenkomsten is. Wel is het zo dat de adviseurs het als zeer nuttig ervaren dat zij tijdens dergelijke bijeenkomsten persoonlijk contact kunnen maken met tot dan toe anonieme (potentiële) aanvragers.

Via de afdeling voorlichting en communicatie komen vrijwel dagelijks via de e-mail en telefoon diverse vragen binnen met betrekking tot de mogelijke financiering van projecten. Deze worden door de afdeling zelf afgehandeld of doorverwezen naar de betreffende adviseur.

Samenwerking met anderen
De afdeling V&C was betrokken bij de organisatie en communicatie van een aantal projecten die Fonds 1818 met derden organiseerde, zoals de Jubileumbijeenkomst van het Jeugdvakantieloket, de wedstrijd ‘Jonge muzikanten battlen om een videoclip’ met het Haags Pop Centrum en de Zaaiactie voor de bijen met het Haags Milieu Centrum.

U bent hier