Let op! U bevindt zich niet op de corporate website van Fonds 1818. Klik hier als u daarnaar op zoek was.

Fondsen voor Ouderen

Om het vinden van financiering voor projecten bestemd voor ouderen te vergemakkelijken is in 2009 de website www.fondsenvoorouderen.nl ontwikkeld. Dit is een samenwerking tussen inmiddels elf landelijk en regionaal werkende fondsen die ouderen (mede) als doelgroep hebben.

Via de website www.fondsenvoorouderen.nl kan een potentiële aanvrager gemakkelijk bepalen bij welk fonds zijn aanvraag kans maakt. Dit gebeurt door het invullen van een eenvoudige multiple choice vragenlijst. Op basis hiervan geeft de computer aan welke fondsen het beste bij het project passen. De aanvrager kan bij ieder fonds een aanvraag indienen.

Fondsen voor Ouderen bestaat uit Fonds 1818, Fonds NutsOhra, Fonds Sluyterman van Loo, Innovatiefonds Zorgverzekeraars, Nationaal Ouderenfonds, RCOAK, Skanfonds, Stichting het R.C. Maagdenhuis, VSBfonds, Sint Laurensfonds en Pius Stichting.

De statistieken van 2014 laten zien dat www.fondsenvoorouderen.nl 8.041 bezoekers heeft getrokken. De ‘topmaand’ was januari 2014 met 886 bezoekers. Wanneer we het over unieke bezoekers hebben, dan is dat ca. 80% van de bezoekers. 

U bent hier