Let op! U bevindt zich niet op de corporate website van Fonds 1818. Klik hier als u daarnaar op zoek was.

Samenwerking bedrijfsleven

Na het strategisch beraad is begonnen met het ontwikkelen van initiatieven met het bedrijfsleven.

Bij veel initiatieven is een intermediair betrokken, zoals de Rabobank, de Kamer van Koophandel of de Haagse Hogeschool. Onderstaande enkele initiatieven als voorbeeld, rijp en groen, duur of goedkoop.

Rabobank/Haagse Hogeschool/Mauritsklinieken

De HHS organiseert een wedstrijd onder zijn studenten: wie heeft het beste ondernemingsplan voor de zorg. In de jury zit in ieder geval Roy Wempe, directeur van de Mauritsklinieken. De jury kan maximaal een prijs van € 5000 (beschikbaar gesteld door F1818) toekennen. Hij zal ook samen met de Rabobank de begeleiding van de winnaar regelen. Vijf teams hebben gepitcht, drie daarvan zijn door naar de eindronde.

MKB Den Haag/Duurzaamheidsprijs

MKB Den Haag is een samenwerking aangegaan met Fonds 1818 om een duurzaamheidsprijs voor MKB-ers uit te gaan reiken. Bij een communicatiebureau is een jonge professional aangenomen die ondernemers gaat werven voor een aantal bijeenkomsten om ideeën te ontwikkelen voor duurzame initiatieven. Daarmee wordt een prijsvraag georganiseerd waarvoor Fonds 1818 de hoofdprijs sponsort.

Challenge Den Haag - YOUth got the power

Samenwerking tussen Rabobank Den Haag, Haagse Hogeschool, welzijnsorganisatie Xtra, gemeente Den Haag en Fonds 1818 met als doel ondernemende initiatieven los te krijgen in de strijd tegen jeugdwerkloosheid.

U bent hier