Let op! U bevindt zich niet op de corporate website van Fonds 1818. Klik hier als u daarnaar op zoek was.

Directie, bestuur en organisatie

In 2011 kende het bestuur van Fonds 1818 een aantal wisselingen. Peter Noordanus vertrok om burgemeester van Tilburg te worden. Hij werd vervangen door Jan Schinkelshoek.

Foto: René Mazel en Lian Merkx

Aan het einde van het jaar verlieten Sylvia van der Laag en Radj Bondhoe het fonds. De een omdat haar statutaire zittingstermijn ten einde liep, de ander omdat het werk voor Fonds 1818 niet meer te combineren was met veel verplichtingen in het buitenland. In René Mazel en Lian Merkx werd uitstekende vervanging gevonden. (foto)

De bevindingen van het bestuur over 2011 zijn te vinden in het bestuursverslag.

Onder het personeel van Fonds 1818 waren weinig wisselingen. Alleen Rob Vegt en Atie Mol verlieten het fonds. Irene Davids kwam het team van adviseurs versterken.

In het directieverslag vindt u een overzicht van de activiteiten van het fonds in 2011.

Het Nutshuis is een onafhankelijke dochter van Fonds 1818. Bestuursleden van Fonds 1818 hebben zitting in het bestuur van Stichting Het Nutshuis. De jaarrekeningen van beide organisaties zijn samengevoegd in een geconsolideerde jaarrekening. Onder Het Nutshuis vindt u een overzicht van de activiteiten in 2011 van dit Centrum voor Lokale Kunst en Maatschappij.

 

 

U bent hier