Let op! U bevindt zich niet op de corporate website van Fonds 1818. Klik hier als u daarnaar op zoek was.

Bijzondere projecten

 

 • MonumentenFonds 1818
  In maart 2011 ging het MonumentenFonds 1818 officieel van start. De afdeling Voorlichting en Communicatie verzorgde het informatiemateriaal, de webpagina en de startbijeenkomst.
  www.fonds1818.nl/monumentenfonds
   
 • Manifestatie Buurtalliantie
  In februari 2011 deed Fonds 1818 mee aan de Manifestatie Buurt Alliantie in de Fokker terminal in Den Haag. Deze landelijke bijeenkomst was gericht op maatschappelijke initiatieven in wijken. Het fonds verzorgde workshops over Duurzaamheid in projecten, Jongeren initiatieven en Samenwerking binnen de regio. Fonds 1818 presenteerde zich samen met het VSB Fonds en het Oranje Fonds in de Fondsen Lounge.
  Voor aanvragers van Fonds 1818 stelde het fonds kaarten beschikbaar voor de manifestatie. De interesse hiervoor was beperkt.
   
 • Groene Schoolpleinen
  Voor het programma Groene Schoolpleinen verzorgde de afdeling alle communicatie en was nauw betrokken bij de invulling van het programma. In 2011 werden, in samenwerking met de projectmanager twee inspiratiebijeenkomsten georganiseerd in Den Haag en een Kennisbijeenkomst in Leiden. Hier werden workshops fondsenwerving gegeven.

  Sinds februari 2011 is Groene Schoolpleinen actief als community op Facebook.
  Sinds januari 2012 verschijnt een nieuwsbrief Groene Schoolpleinen.

  Het project Groene Schoolpleinen heeft in vrijwel alle media in de regio aandacht gekregen. Ook in verschillende landelijke media en vaktijdschriften is aandacht besteed aan dit initiatief van Fonds 1818. Vrijwel iedere website die iets te maken heeft met groen op school wordt doorverwezen naar www.groeneschoolpleinen.nl

 

U bent hier